Distribuidor Yamaha en Mallorca
INICIO NOTICIAS CAT√ĀLOGO EMPRESA SERVICIOS VIDEOS FOTOS CONTACTO ENLACES

Noticias Anteriores

MOTOS SALOM GALARDONADA
My Garage

14/01/2016
MOTOS SALOM GALARDONADA
SEGURIDAD ACTIVA

18/12/2015
MOTOS SALOM GALARDONADA
NUEVA FJR

30/11/2015
MOTOS SALOM GALARDONADA
ACCESORIOS YAMAHA

18/11/2015
MOTOS SALOM GALARDONADA
NUEVAS EDICIONES

17/11/2015

MOTOS SALOM GALARDONADA

MOTOS SALOM GALARDONADA

Na inzameling Tome's, Jenny Packham premiŤs 31 kijkt naar het Dok bij Moynihan Station. De stukken werden geÔpireerd door een gevarieerde mix van sterke, en grondig uitzonderlijke vrouwen, variŽ≤•nd van Frida Kahlo en Dita Von Teese om Catherine Deneuve en Iman. Dag jurken, jassen en elegante scheidt inclusief wijde pijpen broeken en oversized zijde shantung blazers aangeboden subtiele knikt om de stijl handtekeningen van muzen Packham's. Vijf christian louboutin stijlen zijn gemaakt of voor de gelegenheid aangepast, met inbegrip van de Egyptische geÔ pireerde Lente / Zomer 2016'sVery Sekmet vlak, hier in op maat gemaakte kleuren en ook geherinterpreteerd als 100mm hak. From Christian Louboutin Autumn / Winter 2016 Tudor Bal, een rijk versierd enkel-strap sandaal, en een aangepaste gestreepte platform hak toegevoegde hoogte, terwijl Victoire 100, hier geknipt van zijn vleugels, nog meer glamour en de rand toegevoegd aan Jenny Packham's ingewikkelde en verfraaid looks.


Zoals altijd, Zac Posen leverde een verzameling overgoten met een uitzonderlijke vakmanschap, maar dit seizoen, waagde hij voor meer onverwachte nuances, zoals het opnemen van luchtige chirurgisch gaas en zijn befaamde anatomische naden op meer casual dag jurken. Zoals je weet, de louboutin dames schoenen zijn heel modieus. Het resultaat was een zeer moderne, glamoureuze mix van eenvoudige daywear in gebonden katoen en kleurrijke jacquards, en een reeks van kunstig geconstrueerde en oneerbiedig mooie cocktail- en avondjurken. Of de blik was voor de dag of 's avonds, een volledig op maat Christian Louboutin Dames Schoenen op voorwaarde dat de finishing touch voor ons derde seizoen samenwerkende. Een stoere maar toch girly gladiator sandaal werd in beide neutraal zwart leer, evenals een reeks van op maat gemaakte stoffen in kleuren en textiel die passen bij de collectie perfect, het creŽ van de perfecte tegengewicht voor een flirterig en vrouwelijke collectie.


Onze laatste dag van NYFW begon met rood tapijt favoriete Naem Khan, wiens collectie was kleurrijk, ingewikkeld gedetailleerd en vol beweging. Zijn handtekening, couture-kwaliteit versieringen kwam naar buiten om te spelen, met inbegrip van franje, pailletten, bloemen appliques en delicaat kantwerk. Opgedragen aan Khan's mentor, Halston, met wie hij werkte in de jaren '70, de ontwerper genaamd de Louboutin Schoenen show een 'eerbetoon aan het moeiteloos zelfverzekerde vrouw. " Khan's zelfbewuste vrouwen droegen onze Amazoulo 100mm sandaal, aangepast voor de catwalk in vijf kleuren, variŽ und van neutrale marine tot gedurfde geel, elk in rijke veau velours. Ondertussen, T-strap Burlinette 100 vergde kleur geblokkeerde combinaties, evenals een glanzend goud specchio leer.


Voor onze grote finale, de tweede keer medewerker Bibhu Mohapatra gekozen voor een Christian Louboutin Outlet Spring / Summer 2016 stijl aanpassen uit de collectie, 120mm hakken sandaal Tacoluna. Sterk architectonisch in design met een gebogen koperen hiel, de sandaal-een favoriet van Christian Louboutin Dames zelf - slenterden langs de catwalk in kleuren en verzinsels die specifiek zijn voor inzameling Mohapatra's. Voor de looks, de ontwerper zich laten inspireren door een aantal niet nader genoemde muzen uit de wereld van kunst en cultuur tijdens de Franse tijdperk van La Belle …įoque. Verwijzen naar de elegante lijnen, lijnen en versieringen die de vastgestelde periode, de resulterende collectie was vrouwelijk en optimistisch, het vieren van de macht en de kracht van vrouwen, een perfecte dicht bij de New York mode Week.
Christian Louboutin Outlet
Louboutin Dames SchoenenNombre:
E-Mail:
Texto


¬© Motos Salom 2016 - Diseño Voltereta Publicidad